вторник, 19 февраля 2019 г.

Використані дерев'яні палети

Використані дерев'яні палети ми вже неодноразово бачили в ідеях для саду та городу, з них роблять меблі, роблять клумби і паркани. Ми ж пропонуємо вам поглянути на нові ідеї для саду та городу своїми руками з використанням цього матеріалу, і новим об'єктом дачної інфраструктури стає барна стійка, яка розташовується на терасі, мангальной майданчику або неподалік літньої кухні.

Сам по собі такий меблевий об'єкт дуже корисний, навіть якщо ви ніколи не замислювалися над його будівництвом, то, напевно, фото переконають вас у протилежному. На такій стійці адже можна не тільки розливати коктейлі, спілкуючись з друзями під час приготування шашликів, це також може стати відмінним місцем для спілкування, допоміжної поверхнею при приготуванні прііщі і так далі.

Розвиваючи тему з барною стійкою далі, ви можете забезпечити її дахом, щоб користуватися в будь-яку погоду, навіть під час дощу, а також зробити всередині функціональні полки, куди не тільки пляшки можна буде скласти, але посуд, столові прилади і інші пристосування справжнього бармена.

Комментариев нет:

Отправить комментарий