вторник, 19 февраля 2019 г.

Оригінальні ідеї для саду та городу своїми руками

Роботі з цементом буде присвячений також наш наступний приклад з числа оригінальних ідей для саду та городу своїми руками. Так як садові скульптури потроху здають свої позиції або, по крайней мере, використовуються вкрай дозовано, то варто пошукати натхнення у самої природи.
Такі бетонні листя, які ви бачите на фотографіях виробів своїми руками для саду, показують, як можна поєднати скульптуру і еко-тенденції. Сфера застосування таких листочків досить широка, ви можете використовувати їх замість елементів садової доріжки, розташувавши на деякій відстані один від одного, можете зробити частину композиції під деревами.





Крім того на фото показані і ще два цікаві приклади використання, один з яких - водоулавліватель водостічної труби, призначення ряду бетонних листів - направляти воду від вимощення до газону і квітнику, які розташовані під будинком.
І в останньому прикладі для листа спеціально зроблена вигнута форма, для того щоб в ньому могла накопичуватися в невеликих кількостях дощова вода. В результаті у вас вийде дуже красива поїлка для птахів, яка до того ж стане відмінною прикрасою для ділянки.

На фото ви можете бачити процес виготовлення подібної вироби. Замішується необхідне вам кількість цементу, щоб він був досить густий і пластичний. Руками (обов'язково в рукавичках) склад переносять на обраний «трафарет» - зірваний великий листок з хорошим рельєфом, наприклад, лист лопуха, розподіляєте склад по поверхні. Зачекайте, поки склад трохи схопиться, і акуратно, ніби працюєте з піщаними формами, приберіть листок. В кінці саморобку необхідно буде досушити, час від часу обприскуючи водою з пульверизатора, щоб поверхня не тріснула.

1 комментарий:

  1. This way my colleague Wesley Virgin's biography begins with this SHOCKING AND CONTROVERSIAL video.

    As a matter of fact, Wesley was in the military-and soon after leaving-he discovered hidden, "MIND CONTROL" tactics that the government and others used to obtain whatever they want.

    As it turns out, these are the same SECRETS lots of celebrities (notably those who "became famous out of nothing") and elite business people used to become rich and famous.

    You probably know that you only use 10% of your brain.

    Really, that's because most of your BRAINPOWER is UNCONSCIOUS.

    Perhaps that conversation has even occurred INSIDE your own brain... as it did in my good friend Wesley Virgin's brain around seven years ago, while driving a non-registered, beat-up garbage bucket of a car with a suspended license and with $3 on his bank card.

    "I'm absolutely frustrated with living check to check! Why can't I become successful?"

    You've been a part of those those questions, ain't it right?

    Your success story is going to happen. You just have to take a leap of faith in YOURSELF.

    Watch Wesley Virgin's Video Now!

    ОтветитьУдалить